Vizomitin

Popis je aktuálny 06/23/2014

  • Latinský názov: Vizomitin
  • ATX kód: S01XA20
  • Účinná zložka: Plastochinonyl-decyltrifenylfosfóniumbromid (Plastohinonldetyl-trifenylfosfóniumbromid)
  • výrobca: Mitotech Ltd. (Rusko)

štruktúra

Kvapky Skulachev (Visomitin) obsahujú v kompozícii bromid plastoquinonyl decyltrifenylfosfónium - 0,155 mcg.

Pomocné látky: benzalkóniumchlorid 0,1 mg, chlorid sodný - 9 mg, Valium - 2 mg, dihydrogénfosforečnan sodný - 0,81 mg, dodecahydrát hydrogenfosforečnanu sodného - 116,35 mg, roztoku hydroxidu sodného - až do neutrálneho pH, do vody - do 1 ml.

Forma vydania

Očné kvapky lieku Skulacheva (Visomitin) sú transparentné bezfarebné alebo slabo sfarbené tekutiny. 5 ml takej kvapaliny v kvapkadlovke na injekčnú liekovku, jednu fľašu v škatuli.

Farmakologický účinok

Očné kvapky, ktoré obsahujú Vizomitin keratoprotektívny účinok.

Farmakodynamika a farmakokinetika

farmakodynamika

Visimitin vytvoril akademika Vladimir Petrovich Skulachev.

Očné kvapky obsahujú bromid plastochinonyl decyltrifenylfosfónium (PDT) - derivát plastochinon, zvyšky v štruktúre trifenylfosfín. V nízkych koncentráciách látka pôsobí silne antioxidant a stimulačný účinok na epitelizáciu, lakrimáciu, zvýšenú stabilitu slzného filmu.

farmakokinetika

Štúdie v oblasti farmakokinetiky lieku u ľudí neboli vykonané. V štúdiách na zvieratách sa zistilo, že rozdelenie PDTF vyskytla do dvoch dní po intravenóznom podaní. Liečivo bolo prítomné hlavne v tkanivách pečene, obličiek a srdca počas prvej hodiny po podaní. PDTF rýchlo prechádza metabolickým rozkladom a reakciou s plazmatickými proteínmi.

Indikácie na použitie

  • syndróm suchého oka

Často pacienti dávajú drogy nespoľahlivé účinky, tak pripomínajú, že účinnosť kvapiek Skulacheva z šedý zákal nie je dokázané. Štúdie v tomto smere prebiehajú, je však príliš skoro na to, aby sme mohli vyvodiť závery.

kontraindikácie

  • alergie na ktorúkoľvek zložku liečiva;
  • vek je menej ako 18 rokov.

Vedľajšie účinky

Veľmi zriedkavé sa môžu vyvinúť alergické reakcie.

Návod na použitie Visimitin

Pokyny pre očné kvapky Skulacheva (Visomitin) odporúča vdýchnutie lieku do očných viečok 1-2 kvapky trikrát denne. Trvanie liečby stanovuje ošetrujúci lekár a závisí od priebehu ochorenia a závažnosti symptómov.

predávkovať

Neexistujú žiadne hlásenia o predávkovaní liekmi s lokálnou aplikáciou.

interakcie

Ak je potrebné použiť Visimitin súčasne s inými kvapkami pre oči, potom by interval medzi instiláciami mal byť aspoň 5 minút.

Obchodné podmienky

Liek je k dispozícii iba na lekársky predpis.

Podmienky skladovania

Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na tmavom mieste v teplotnom rozsahu od 2 do 8 ° C.

Otvorená injekčná liekovka sa odporúča uchovávať na tmavom mieste v rozmedzí teplôt od 2 do 8 ° C a nepoužívať dlhšie ako 1 mesiac od otvorenia.

Dátum vypršania platnosti

Čas použiteľnosti je jeden rok. Použitie lieku po dátume exspirácie (uvedené na obale) je zakázané. Otvorená injekčná liekovka by sa mala použiť do jedného mesiaca.

Špeciálne pokyny

Ak aplikácia drogy spôsobí krátkodobý fuzzy obraz videnia, pred jej úplným obnovením sa neodporúča sedieť za volantom vozidla a zapojiť sa do činností, ktoré si vyžadujú zvýšenú koncentráciu pozornosti.

analógy

V súčasnosti neexistuje analóg Visomitínu s rovnakým zložením.

deti

Liek je kontraindikovaný u osôb mladších ako 18 rokov.

Počas tehotenstva a laktácie

Neuskutočnili sa kontrolované štúdie účinku lieku na dojčiace a gravidné ženy, preto nepoužívajte liek počas gravidity a dojčenia.

Recenzie o Visomitin

Recenzia očných kvapiek Visomitín naznačuje spokojnosť pacientov s účinkami po použití lieku. Záporné hodnotenia týkajúce sa lieku Visomitin sa prakticky nevyskytujú, očné kvapky Skulachev zriedka spôsobujú alergické reakcie. Množstvo pacientov uvádza, že tieto očné kvapky sú účinné šedý zákal a glaukóm, toto sa však nepreukázalo v kontrolovaných štúdiách.

Cena Visimitina

Priemerná cena očných kvapiek Visomitin v Rusku je 480-595 rubľov. Predám Vizomitin v Petrohrade bude stáť 465-760 rubľov, v Novosibirsku - 445-480 rubľov, v Jekaterinburg - 492-655 rubľov.

Kde kúpiť Vizomitin v Moskve?

Takmer všetky lekárne v meste Moskva majú stále k dispozícii tento liek, rozsah cien je pomerne veľký - od 440 do 620 rubľov.

Cena očných kvapiek Akademik Skulachev na Ukrajine je v priemere 380 hrivien.

Kvapky pre oči profesora Kubačova

Skutočným problémom moderného človeka je zníženie zrakovej ostrosti, niekedy až do úplnej straty. Ochorenia očí postihujú starších ľudí, mladých ľudí, u detí sú podobné patológie. Existuje veľa dôvodov, vrátane dedičnosti, ekologických podmienok, nervového nadmerného tlaku, komplikácií po vírusových ochoreniach. V tomto ohľade je dôležitou úlohou lekárskych výskumníkov - vývoj zásadne nových liekov, ktoré prispievajú k obnoveniu videnia bez chirurgického zásahu.

Veľký zdravotnícky projekt známej univerzity

Pravidelne sa na farmaceutickom trhu objavujú lieky z rôznych očných problémov. Mnohé z nich sú naozaj dosť účinné, ale väčšina z nich nevyrieši vážne problémy, len oneskorí vývoj ochorenia. V rámci múrov jednej z najslávnejších najstarších univerzít v krajine - moskovskej štátnej univerzity. Lomonosov - v súvislosti s tým začal lekársky projekt, ktorého cieľom je vyvinúť zásadne nový a účinný liek na liečbu ochorení očí, vrátane ochorení spôsobených zmenami súvisiacimi s vekom.

Vývoj lieku trval približne šesť rokov, projekt zahŕňal tristo vedcov a 50 laboratórií a inštitútov. Napriek tomu má nová droga autora - svetovo uznávaného vedca akademika Skulacheva. Očné kvapky, ktorých používanie naznačuje, že dokážu do určitej miery obnoviť víziu, sú v súčasnosti certifikovaným lekárskym výrobkom a aktívne sa vykonávajú prostredníctvom siete úradných lekární.

"Inteligentný produkt" smerového konania

Hlavnou funkciou lieku nazývaného "Visomitin" je ochrana rohovky. Často rohovka oka trpí vysušením, človek súčasne prežíva nepohodlie a pocit "piesku v očiach", pálenie, často bliká, ale úľavu príde krátky čas. Výsledkom je začervenanie a bolestivý vzhľad oka.

Očné kvapky lieku Skulachev úplne eliminujú príznaky syndrómu suchého oka, potom sa jeho účinok zameriava na prirodzenú produkciu slz, aby sa ďalej hydratovalo oko a zabránilo vzniku nových príznakov. Nová samotná droga bola testovaná samotným autorom - akademikom Skulachevom. Používal kvapky neustále po celý rok, skôr, než bol diagnostikovaný s "kataraktom". Na konci tohto obdobia lekári, ktorí pozorovali významného pacienta, zistili, že operácia už nie je potrebná. Očné kvapky Profesor Skulačev mu v prvom rade pomohol výrazne zlepšiť stav pohľadu.

Štúdie sľubnej drogy

Doposiaľ lekársky výskum preukázal zvlhčujúci účinok očných kvapiek "Visomitin", preto používajte tento liek predovšetkým ako keratoprotektor. Je to znázornené senilnými zmenami v slznej žľaze, vysychaním očí ľudí, ktorí strávia dlhú dobu v počítači, očné ochorenia so sprievodným symptómom suchého oka.

Štúdie lieku pokračujú, hlavným sľubným smerom je možnosť použitia Skulachevových kvapiek z katarakty. Doterajšie výsledky klinických štúdií naznačujú, že v niektorých prípadoch katarakta u pacientov po aplikácii kvapiek spočiatku spomalila proces zákalu. To umožňuje predpokladať, že očné kvapky profesora Skulacheva budú schopné liečiť kataraktu bez operácie.

Aplikácia v tejto fáze výskumu

Predpoklad však zostáva predpokladom, keď sa stane skutočnosťou - otázkou času. Preto ophthalmologists nevylučujú liek zo zoznamu liečiv pre liečbu symptómov katarakty a glaukómu, ale odporúča sa použiť kvapku akademik Skulachev v komplexnej terapie, spolu s ďalšími oficiálny antiglaukomatoznymi znamená normalizáciu vnútroočného tlaku. Prestávka medzi instiláciou jedného liečiva do oka by mala byť aspoň desať minút, aby normálne fungovala. "Vizomitín" zvyčajne vymenúva až trikrát denne 1-2 kvapky v spojivkovom vaku. Ak je iný liek predpísaný menej často, zvyšné instilácie sú podávané len firmou Visomitin.

Používajte starostlivo...

Tak ako každý liek, Skulachevove očné kvapky majú kontraindikácie pre použitie. Predovšetkým je to vek 18 rokov, takže liek nie je predpísaný na liečbu očných ochorení detí. Pacienti, ktorí majú zvýšenú citlivosť na zložky lieku, tiež nepredpisujú "Vizomitín", aby sa predišlo výskytu alergických reakcií. Nepoužívajte liek ani počas tehotenstva, ani počas dojčenia. Pri dvojitých instiláciach, rôzne lieky pozorujú pocity, keď je potrebné vyhnúť sa symptóme, ako je rozmazané videnie a rozmazané videnie, vyhnúť sa riadeniu vozidiel počas liečby.

Spomalenie starnutia celého tela... Mýtus?

Účinná látka obsiahnutá v očných kvapkách "Visomitin" už v malých koncentráciách má skôr výrazný antioxidačný účinok. Autor unikátnej drogy je presvedčený, že okrem obnovenia zraku tieto očné kvapky pomáhajú spomaliť starnutie celého organizmu. Toto stanovisko je založené na skutočnosti, že v niektorých chorobách je biomolekuly poškodené kvôli zvýšeniu aktívneho kyslíka. To vedie k tomu, že bunky tela sú zbavené ich ochrany. Podľa akademika Skulacheva zavedenie Visomitinu spomaľuje vývoj ochorení, ako je mozgová mŕtvica, srdcový záchvat, srdcová arytmia a problémy s obličkami.

Liečba takýchto častých ochorení spomalí starnutie tela a výrazne zlepší kvalitu života. Skutočnosť, že očné kvapky profesora Skulacheva prispievajú k prevencii mnohých chorôb, údaje potvrdené oficiálnym lekárom, neexistuje. Toto možno vnímať ako predpoklad autora-vývojára drogy.

Užitočné vlastnosti lieku Visomitin

Okrem predpokladov existujú aj fakty o prospešnom smerovom pôsobení očných kvapiek novej generácie. Po prvé, antioxidačný účinok Visomitinu pomáha chrániť bunky pred škodlivými účinkami voľných radikálov, výrazne zlepšuje metabolické procesy v očných tkanivách. Kvapky profesora Skulacheva prispievajú k normalizácii produkcie vlastných slz, zvyšujú stabilitu slzného filmu, zastavujú degeneráciu slznej žľazy. S týmto komplexným terapeutickým účinkom "Visomitin" odstraňuje zápal očí vo forme sčervenania, suchosti, pocitu cudzieho telesa. Existujúce lieky na elimináciu "syndrómu suchého oka" pôsobia na princípe "umelých slz", takže pacient potrebuje častú instiláciu. Podľa princípu "prirodzených slz" pôsobia len očné kvapky Skulačeva. Spätná väzba od pacientov, ktorí drogu užívali, nám dovoľuje dospieť k záveru, že jej účinok - dlhšia a častá instilácia sa nevyžaduje.

Starší pacienti a Vizomitin

Špecifickosť starších pacientov spočíva v tom, že nie všetky lieky tolerujú svoje telo, na pozadí prijatia sa môžu vyskytnúť rôzne vedľajšie účinky alebo alergické reakcie. V návode na použitie mnohých liekov si môžete prečítať, že sú kontraindikované pre starších ľudí alebo odporúčané na použitie pod prísnym dohľadom lekára. Neexistujú žiadne takéto varovania používať "Visimitina". Podľa vývojárov, starší pacienti sú dobre znášané očné kvapky Skulacheva. Recenzie sú väčšinou pozitívne. Ľudia aktívne odporúčajú drogu navzájom a mnohí skutočne pozorujú pozitívnu dynamiku.

Pozitívna dynamika u starších ľudí

Niektorí pacienti, ktorým bola diagnostikovaná "katarakta súvisiaca s vekom", sa začali pripravovať na operáciu nahrádzania šošovky. Lekári zvyčajne poskytujú prípravné postupy vo forme vpichov asi dva mesiace. Keď sa dozvedeli o novej droge, starší ľudia použili kvapky na Skulachevove oči. Prehľady potvrdzujú, že po piatich mesiacoch liečby lekári zrušili operáciu a stanovili zníženie veľkosti katarakty.

Existujú takí pacienti, ktorí nezaznamenali žiadne zmeny po trojmesačnom priebehu instilácie s Visomitinom. Vývojári tvrdia, že táto droga má mierne a preto pomalé pôsobenie. Preto by sa mal používať pravidelne a dlho. Spätná väzba od niektorých pacientov potvrdzuje tento názor. Mnohé z nich naznačujú významné zlepšenie za rok alebo viac v dôsledku pravidelného používania kvapiek. Je to spôsobené neagresívnym účinkom drogy, je zvlášť vhodné pre starších ľudí. Mnoho ľudí to nazýva "Skulacheva kvapky zo starobu". Hodnotenie pacientov starších ako 70 rokov nám umožňuje dospieť k záveru, že ľudia pravidelne používajú kvapky na prevenciu kardiovaskulárnych problémov.

"Visomitín" a mladšiu generáciu

Bohužiaľ problémy s víziou vznikajú nielen u starších ľudí. A mladí ľudia si čoraz viac uvedomujú závažné porušenia svojej vizuálnej funkcie. Rastúci počet pacientov venuje pozornosť kvapkám Skulacheva. Svedectvá mladých ľudí svedčia o pozorovanej pozitívnej dynamike a účinnosti tejto drogy.

Niektorí pacienti zaznamenajú mierny pocit pálenia v očiach na začiatku kurzu, ktorý trvá niekoľko týždňov. Vývojári venujú pozornosť tomu, že to nie je patológia, tento prejav je spojený s fyziologickým stavom sliznice. Pozitívna spätná väzba sa týka aj mladých ľudí, ktorí sú nútení tvrdo pracovať na počítači. Tí, ktorí neveria v účinnosť lieku, napriek tomu poznamenali, že po niekoľkých týždňoch úplne zmizla bolesť v očiach a začervenanie prestalo. Vyskytli sa aj prípady zlepšenia zraku u pacientov s oddelením sietnice, hoci mnohí pripúšťajú, že už neponáhľajú lekárovi, pretože sa oveľa lepšie. Oficiálne opraviť nie je možné zlepšenie v týchto prípadoch, rovnako ako určiť skutočný stav pohľadu.

Stanovisko oftalmológov k tomuto lieku

V poslednej dobe narastajúci počet lekárov špecializujúcich sa na oftalmológiu odporúča svojim pacientom "Visomitin". Obzvlášť často v praxi oftalmológov sa začal stretávať po oficiálnom uvedení do zoznamu liekov na liečbu katarakty súvisiacej s vekom a glaukómu očných kvapiek profesora Skulacheva. Spätná väzba lekárov ukazuje, že stav ich pacientov sa výrazne zlepšil v dôsledku vpichov s týmito kvapkami. Oftalmológovia tvrdia, že už nie je možné vyliečiť kataraktu súvisiacu s vekom kvapkami, ale je celkom možné kompenzovať a zlepšiť stav videnia.

Dodržiavanie pravidiel skladovania je zárukou účinnosti tejto drogy

Existuje niekoľko negatívnych recenzií, z ktorých analýza odhalila, že pacient uložil Skulachevove očné kvapky nesprávne. Tieto recenzie sa týkali nedostatočnej účinnosti lieku, ale vývojári poukázali na chybu pacienta: liek sa uchováva v chladničke. Skladovanie pri izbovej teplote je povolené najviac dva dni, ale nesmie dôjsť k priamemu slnečnému žiareniu a dokonca ani svetlu zo svietidiel. Bohužiaľ nie je vždy možné si byť istý, že Skulachevove očné kvapky boli správne uložené v lekárni. Spätná väzba na neúčinnosť drogy, pri dodržiavaní pravidiel skladovania pacienta, naznačuje porušenie farmaceuta v lekárni, čo môže viesť k nízkej kvalite drogy.

štruktúra

Kvapky Skulachev (Visomitin) obsahujú v kompozícii bromid plastoquinonyl decyltrifenylfosfónium - 0,155 mcg.

Pomocné látky: benzalkóniumchlorid 0,1 mg, chlorid sodný - 9 mg, Valium - 2 mg, dihydrogénfosforečnan sodný - 0,81 mg, dodecahydrát hydrogenfosforečnanu sodného - 116,35 mg, roztoku hydroxidu sodného - až do neutrálneho pH, do vody - do 1 ml.

Forma vydania

Očné kvapky lieku Skulacheva (Visomitin) sú transparentné bezfarebné alebo slabo sfarbené tekutiny. 5 ml takej kvapaliny v kvapkadlovke na injekčnú liekovku, jednu fľašu v škatuli.

Farmakologický účinok

Očné kvapky, ktoré obsahujú Vizomitin keratoprotektívny účinok.

Farmakodynamika a farmakokinetika

farmakodynamika

Visimitin vytvoril akademik Vladimir Petrovič Skulačev.

Očné kvapky obsahujú bromid plastochinonyl decyltrifenylfosfónium (PDT) - derivát plastochinon, zvyšky v štruktúre trifenylfosfín. V nízkych koncentráciách látka pôsobí silne antioxidant a stimulačný účinok na epitelizáciu, lakrimáciu, zvýšenú stabilitu slzného filmu.

farmakokinetika

Štúdie v oblasti farmakokinetiky lieku u ľudí neboli vykonané. V štúdiách na zvieratách sa zistilo, že rozdelenie PDTF vyskytla do dvoch dní po intravenóznom podaní. Liečivo bolo prítomné hlavne v tkanivách pečene, obličiek a srdca počas prvej hodiny po podaní. PDTF rýchlo prechádza metabolickým rozkladom a reakciou s plazmatickými proteínmi.

Indikácie na použitie

syndróm suchého oka

Často pacienti dávajú drogy nespoľahlivé účinky, tak pripomínajú, že účinnosť kvapiek Skulacheva z šedý zákal nie je dokázané. Štúdie v tomto smere prebiehajú, je však príliš skoro na to, aby sme mohli vyvodiť závery.

kontraindikácie

alergie na ktorúkoľvek zložku liečiva; vek je menej ako 18 rokov.

Vedľajšie účinky

Veľmi zriedkavé sa môžu vyvinúť alergické reakcie.

Návod na použitie Visimitin

Pokyny pre očné kvapky Skulacheva (Visomitin) odporúča vdýchnutie lieku do očných viečok 1-2 kvapky trikrát denne. Trvanie liečby stanovuje ošetrujúci lekár a závisí od priebehu ochorenia a závažnosti symptómov.

predávkovať

Neexistujú žiadne hlásenia o predávkovaní liekmi s lokálnou aplikáciou.

interakcie

Ak je potrebné použiť Visimitin súčasne s inými kvapkami pre oči, potom by interval medzi instiláciami mal byť aspoň 5 minút.

Obchodné podmienky

Liek je k dispozícii iba na lekársky predpis.

Podmienky skladovania

Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na tmavom mieste v teplotnom rozsahu od 2 do 8 ° C.

Otvorená injekčná liekovka sa odporúča uchovávať na tmavom mieste v rozmedzí teplôt od 2 do 8 ° C a nepoužívať dlhšie ako 1 mesiac od otvorenia.

Dátum vypršania platnosti

Čas použiteľnosti je jeden rok. Použitie lieku po dátume exspirácie (uvedené na obale) je zakázané. Otvorená injekčná liekovka by sa mala použiť do jedného mesiaca.

Špeciálne pokyny

Ak aplikácia drogy spôsobí krátkodobý fuzzy obraz videnia, pred jej úplným obnovením sa neodporúča sedieť za volantom vozidla a zapojiť sa do činností, ktoré si vyžadujú zvýšenú koncentráciu pozornosti.

analógy

Zhody podľa kódu ATC štvrtej úrovne:

V súčasnosti neexistuje analóg Visomitínu s rovnakým zložením.

deti

Liek je kontraindikovaný u osôb mladších ako 18 rokov.

Počas tehotenstva a laktácie

Neuskutočnili sa kontrolované štúdie účinku lieku na dojčiace a gravidné ženy, preto nepoužívajte liek počas gravidity a dojčenia.

Recenzie o Visomitin

Recenzia očných kvapiek Visomitín naznačuje spokojnosť pacientov s účinkami po použití lieku. Záporné hodnotenia týkajúce sa lieku Visomitin sa prakticky nevyskytujú, očné kvapky Skulachev zriedka spôsobujú alergické reakcie. Množstvo pacientov uvádza, že tieto očné kvapky sú účinné šedý zákal a glaukóm, toto sa však nepreukázalo v kontrolovaných štúdiách.

Cena Visimitina

Priemerná cena očných kvapiek Visomitin v Rusku je 480-595 rubľov. Predám Vizomitin v Petrohrade bude stáť 465-760 rubľov, v Novosibirsku - 445-480 rubľov, v Jekaterinburg - 492-655 rubľov.

Kde kúpiť Vizomitin v Moskve?

Takmer všetky lekárne v meste Moskva majú stále k dispozícii tento liek, rozsah cien je pomerne veľký - od 440 do 620 rubľov.

Cena očných kvapiek Akademik Skulachev na Ukrajine je v priemere 380 hrivien.

WER.RU

Visimitín klesne 0,155 μg / ml 5 ml

Lekáreň 36.6

Visimitínové kvapky sú očné. 5mlMITOTEH

ZdravZona

Visomitín 0,155mkg / ml očné kvapky 5ml fľaša-dropperMitotech Ltd.

IFK Pharmacy

Vizomitín (kvapky Skulacheva) Framon ZAO / Mitoteh Ltd., Rusko

POZNÁMKA! Informácie o liekoch na webe sú zhrňujúce referencie, zozbierané z verejných zdrojov a nemôžu slúžiť ako základ pre rozhodovanie o používaní liekov v priebehu liečby. Pred použitím lieku Vizomitin sa nevyhnutne poraďte so svojím lekárom.

Fórum o zničení očného sklovca

Navigačné menu

Odkazy používateľa

Informácie o používateľovi

Liečbu. Liek Skulacheva

Upozornenia používateľa 281 strana 320 z 377

Zdieľajte to2812012-10-30 09:09:20

  • Autor: Volmar
  • Začiatočník s muškou agaric
  • Registrovaný od: 2012-10-28
  • 3 príspevky
  • Rešpekt: ​​+2
  • Pozitívne: +0
  • Posledná návšteva:
    2012-12-02 16:55:22

Venujte pozornosť krabici, nápis "Visomitin" je konvexný, snáď preto, aby bolo ťažšie kovanie.

Upravené: Volmar (2012-10-30 09:13:18)

Zdieľajte to2822012-11-21 11:56:37

  • Autor: Kubanes
  • Začiatočník s muškou agaric
  • Miesto: Krasnodar
  • Registrovaný od: 2006-07-25
  • 0 príspevkov
  • Rešpekt: ​​+0
  • Pozitívne: +0
  • Pohlavie: Muž
  • Vek: 59 [1958-08-11]
  • Posledná návšteva:
    2017-03-17 11:31:59

Objavili sme sa a sme Vizomitin.Preobrel, začali kvapkať po 3 týždňoch
pocítil určité nepríjemné pocity (nejaká únava a podráždenie
oči). Bol som nútený kúpiť Vizinové kvapky, aby som im uľahčil nepohodlie
a zastavil kvapkanie Visomitinu. Tu jeden týždeň nemám odkvapkávať Visomitin
ako keby bolo všetko normálne.
Myslím, že sa znova pokúšam začať kvapkať. Možno aj niekto bol
Takýto účinok Vizomitín kvapal dvakrát denne (ráno a večer nie
nosiť ho za prácu.) Mimochodom, v čase instilácie neboli žiadne
reakcie, ako je horenie a podobne.

Úprava: 0 Kubanes (2012-11-21 11:58:36)

Zdieľajte to2832012-11-21 17:05:00

  • Autor: Irbis3000
  • Spiderman
  • Registrovaný: 2012-07-20
  • Príspevky: 259
  • Rešpekt: ​​+23
  • Pozitívny: +2
  • Posledná návšteva:
    2018-03-01 00:31:14

Zriedené 2 injekčné liekovky s visometínom! On zostal spokojný. Myslím, že si kúpim ešte jednu injekčnú liekovku.

Vizin by nemal kvapkať dlho, spôsobuje nepríjemné pocity a pálenie. Ale Balarpan + Visomethin je skutočný liek.

Zdieľajte to2842012-11-21 21:41:56

  • Autor: Dtm
  • Rozšírené mušky
  • Registrovaný: 2012-04-16
  • Príspevky: 0
  • Rešpekt: ​​+5
  • Pozitívne: +0
  • Pohlavie: Muž
  • Posledná návšteva:
    2014-03-24 09:17:34

Mouchy neovplyvnili?

Zdieľajte to2852012-11-22 00:01:18

  • Autor: Smart31
  • Skúsený flywort
  • Registrovaný od: 2012-01-19
  • 0 príspevkov
  • Rešpekt: ​​+8
  • Pozitívne: +1
  • Posledná návšteva:
    2018-04-07 08:06:06

Zdieľajte to2862012-11-22 00:53:52

  • Autor: Machete
  • Superinsektitsid
  • Miesto: Minsk
  • Registrovaný od: 2010-01-18
  • Príspevky: 0 Členovia:
  • Rešpekt: ​​+253
  • Pozitívne: +590
  • Pohlavie: Muž
  • Vek: 31 [1986-09-11] Automatizovaný preklad od ruského Google
  • Skype: PaladinVCT
  • Posledná návšteva:
    2018-06-08 23:26:41

Ja tiež, od vizomitina nepohodlie, ale ja vám pripomenúť, že som slabo vyjadrený blefaritída môže z neho, nie hriech na droge.

Zdieľajte to2872012-11-22 10:53:46

  • Autor: Irbis3000
  • Spiderman
  • Registrovaný: 2012-07-20
  • Príspevky: 259
  • Rešpekt: ​​+23
  • Pozitívny: +2
  • Posledná návšteva:
    2018-03-01 00:31:14

Najskôr môže Visomethaine spôsobiť pálenie, ale malo by rýchlo prejsť. Vizin nemôže kvapkať dlho, poskytuje dočasný účinok, potom len horšie.

Visomethaine okamžite nereaguje na účinok. Po 1-2 mesiacoch uvidíte, že vaše oči sa zalievajú. Napríklad, pretože tam je malý vánok v miestnosti (z okna alebo kondeya), t.j. oči ožijú. Majú prestávku na ochranu. Suchosť v očiach postupne zmizne. Mimochodom, suchosť a piesok sú pocit, že to isté, ale to nie je to isté. Piesok je katastrofálnym fenoménom. Vzniká kvôli zlému metabolizmu a myslím, že ovplyvňuje tvorbu muchov.

Balarpan je zázrak. Pôsobí na rohovke, robí to viac transparentné. Začal som vidieť podrobne a začal rozpoznávať ľudí na ulici nie horšie ako zvyšok. A čo je najdôležitejšie, Balarpan zmierňuje napätie z očí. tj nemáte pocit únavy v očiach, keď sedíte pri počítači. Mimochodom, pokyny hovoria, že tieto kvapky ochraňujú kolagén.

Preto si myslím, že banda Vizomitin + Balarpan je veľmi dobrý nástroj.

Okrem toho, štúdie ukázali, že keratansulfát a chondroitín sulfát majú schopnosť absorbovať ultrafialové žiarenie, ktorý je chránený ako rohovky sám, a vnútornej štruktúry oka (šošovky, dúhovky, sklovca, sietnice) pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Navyše tieto látky zvyšujú stabilitu spojivového tkaniva rohovky na kolagénolytických (činidiel uvoľňujúcich kolagén), bráni rozvoju nej zápalových a deštruktívnych procesoch, a - veľmi dôležité - hrá dôležitú regulačnú úlohu v metabolizme vode soli v rohovke

To bolo editované Irbis3000 (2012-11-22 10:57:52)

NEBEZPEČNÁ MEDICÍNA

BADBED.RU: BADB, NÁSTROJE, SCRUBY

Kvapky Skulachev pre oči - Visomitín. recenzia

Prostriedky na liečbu očných ochorení Kapky Skulachev alebo Vizomitin sa objavila na trhu veľmi nedávno, ale vývoj lieku sa začal pred 10 rokmi - v roku 2003 vo výskumnom ústave s názvom Belozersky. Akademik Vladimir Skulachev, jeho meno, dohliadal na vývoj a prijal liek ako výsledok. Skulachev postavil svoj koncept na skutočnosť, že starnutie tela je spojené s aktívnymi formami kyslíka, ktoré poškodzujú ochranné vlastnosti buniek. Úloha Skulacheva a jeho kolegov bola vývoj takého antioxidantu, ktorý by spomalil účinky poškodenia, celkovo by zastavil starnutie tela ako celku.

V priebehu rokov pokusov na zvieratách bol účinok čiastočne potvrdený: Experimentálne zvieratá boli menej náchylné na starnutie, úspechy v prevencii stavov vedúcich k infarktu, mŕtvica, ischémia, zlyhanie obličiek. Ale zatiaľ čo sa Skulačev sústredil ochorenia oka - Experimenty so psami a konecmi preukázali presvedčivý pokrok v liečbe katarakty - ochorenia, ktoré stále nepodlieha lekárskej liečbe. Je potrebné poznamenať, že financovanie výskumu v skorých zaoberajú Oleg Deripaska, potom projekt záujem o Chubais a Rosnano. Netreba dodávať, že sľubné štúdie priťahujú. Ale hovoriť o vývoji "starších vekových tabliet" je často príliš dobré, aby to bola pravda. Na druhej strane Vladimir Skulachev a jeho projekt nemožno porovnávať s tými šarlatánmi a ich vynálezmi - ktoré zvyčajne píšeme na našich webových stránkach.

Čo predstavujú v súčasnosti? Kvapky alebo ióny Skulacheva, dostal meno Vizomitin? Hoci to je jednoduché keratoprotektor (ochrana rohovky oka) - a nikto sľubuje magické uzdravenie. Cena drogy je asi 500 rubľov. Vizomitín možno predpísať na zvlhčenie, normalizujúci tvorbu slz v syndróme suchého oka. Takýto "opatrný" zoznam svedectiev nie je náhodný. Vizomitín podlieha klinickým skúškam v roku 2006 FDA (US Food and Drug Administration) a po tom, čo verdikt tejto organizácie môže byť k dispozícii na globálnom farmaceutickom trhu. Paralelne existujú štúdie v oblasti liečby šedého zákalu a glaukómu - ale v súčasnosti dostupný na ruskom trhu Visomitin - tieto lieky nevyliečia. Dúfajme, že výskum Skulačeva prinesie požadovaný výsledok.

Budeme radi recenzia, komentáre a správy od našich návštevníkov na tému Kapel Skulacheva alebo Visomitina.

Na základe výskumu Skulacheva: Sérum Mitovitan


Ak je materiál pre vás dôležitý - zdieľajte ho vo svojej sociálnej sieti:

Vizomitín - kvapky s inovatívnym prístupom k liečbe ochorení očí

Visomitín označuje liek s úplne novým prístupom k liečbe ochorení očí. Je to inovatívny antioxidant, ktorý neutralizuje aktívny (zlý) kyslík v mitochondriách (energetické centrá buniek).

Jedinečnosť lieku spočíva v penetrácii pozitívne nabitých molekúl priamo do mitochondrií.

Takéto cielené dodávanie vyžaduje malé množstvo silného antioxidantu na dosiahnutie požadovaného účinku.

Vysoká antioxidačná aktivita lieku Vizomitin umožňuje klasifikovať liek ako inovatívnu drogu novej generácie.

Je účinný pri liečbe tých chorôb, ktoré dnes medicína považuje za ťažko liečiteľné alebo dokonca nevyliečiteľné.

Informácie z inštrukcií a nielen

Vizomitín je očná kvapka vo forme čírej, bezfarebnej alebo slabo sfarbenej kvapaliny. V ďalšom liečivom s názvom "kvapka Skulachev", "Ióny Skulachev" - pomenovaný akademik Skulachev, pod ktorého vedením vývoj liekov.

Forma uvoľňovania - vo forme 5 ml fliaš.

Jedinečné vlastnosti očných kvapiek

Účinná látka Visomitín v nízkych koncentráciách má vysoký antioxidačný účinok. Z tohto dôvodu sa objavujú užitočné vlastnosti lieku Visomitin:

  • ochrana buniek pred škodlivými účinkami voľných radikálov,
  • normalizácia výroby vlastných sĺz,
  • zvýšená stabilita slzného filmu,
  • zlepšenie metabolických procesov v očných tkanivách,
  • ukončenie degenerácie slznej žľazy,
  • zlepšenie jeho fungovania,
  • eliminácia zápalu očí (sčervenanie, cudzie teleso a suchosť).

Mnohí pacienti skúsili účinok Visomitinu, o ktorom napísali vo svojich recenziách. Môžete ich prečítať na konci článku.

Prečítajte si ďalšie informácie o iných očných kvapkách - inštrukcie pre Oftagel. Zloženie, užitočné vlastnosti a kontraindikácie lieku + zoznam recenzií a ceny.

V ďalšom článku (tuts) revízia vitamínov - Complivit Ophthalmo. Prečo a ako ich správne aplikovať.

Spomalenie starnutia celého organizmu

Akademik V. Skulachev si je istý, že Visomitin zabraňuje starnutiu celého organizmu. Pri niektorých chorobách sa zvyšuje aktívny kyslík (škodlivé biomolekuly) a bunka stráca svoju ochranu.

V dôsledku toho začína vývoj chorôb súvisiacich s vekom:

  • mozgová príhoda,
  • infarktu myokardu,
  • srdcová arytmia,
  • ischémia obličiek.

Zavedenie takého silného antioxidantu, ako je Visomitin, do mitochondrií môže vyliečiť choroby súvisiace s vekom, a tým spomaliť proces rozpadu celého organizmu.

Komu je prípravok určený

Vizomitínové kvapky sa zobrazujú, keď:

  • zmeny súvisiace s vekom v slznej žľaze,
  • syndróm suchého oka,
  • "Počítačový syndróm".

Keďže prípravok sa naďalej zlepšuje, v dlhodobom horizonte bude predpísaný, ak:

Predbežné údaje z prebiehajúcich klinických štúdií ukazujú vysokú účinnosť Visomitinu pri liečbe katarakty bez operácie.

Ako používať

1-2 kvapky sa vstrekujú do spojivkového vrecka denne trikrát. Dĺžka kurzu určuje lekár, ktorý závisí od závažnosti príznakov ochorenia.

Ďalšie užitočné informácie o lieku Visomitine

Ak je to potrebné, pri súčasnom použití s ​​inými očnými kvapkami medzi nimi, interval by mal byť aspoň 5 minút.

Po instilácii sa môže krátkodobo objaviť rozmazané videnie. Až sa neobnoví, nemôžete viesť vozidlá alebo vykonávať činnosti vyžadujúce zvýšenú pozornosť.

Kvapky je potrebné skladovať pri nedostatku svetla pri teplote 2 až 8 ° C. Ich skladovateľnosť je jeden rok. Otvorená injekčná liekovka by sa mala používať po dobu jedného mesiaca.

analógy

Dnes neexistujú analógy Vizomitinu s rovnakou aktívnou zložkou.

V ruských lekárňach je priemerná cena lieku Visomitin 499 rubľov. V drogérie na Ukrajine, drog stojí v priemere 380 UAH.

Spätná väzba ľudí o výsledkoch aplikácie Visomitin

Liza. Moje oči sú unavené a suché. Do konca dňa je úplne červená. Očné lekár označil Visomitin s dôverou, že odstráni všetky problémy. Predtým som použil kvapky Sitain Ultra. Trvalo to len pol hodiny, potom znova. Vizomitín I kvapká po dobu dvoch mesiacov. Najprv až 4 krát denne. Teraz iba ráno pred prácou a večer. V práci sa neberiem. Dojem je dobrý. Moje oči prestali sušiť.

helena. Vizomitín kvapkajte tri mesiace, jednu kvapku dvakrát denne. Pred použitím bolo videnie +2,25. Nedávno skontrolované - je to +1.75. Áno, ja sám sledujem zlepšenie vízie. Začal som pracovať na počítači bez okuliarov.

Všetky recenzie o Lutein Complex! Prečítajte si názory pacientov, je to liek, ktorý stojí za to?

V správach (odkaz) o tom, čo spôsobuje krvácanie do oka.

Ilya. Aplikujem Vizomitin tretí mesiac. Začal som 4 krát denne. Bál som sa zvyknúť na oči, keď kvapky nefungovali. Ale nič sa neobávalo. Teraz som kvapkať na víkend raz (takmer sedieť na počítači), av pracovných dňoch dvakrát (ráno a večer). Bolesť a bolesť v mojich očiach úplne preč. Výsledok je spokojný.

nový. V prípade potreby musím dlho pracovať na počítači. Niekedy denne po dobu 10 hodín. Oči sú veľmi unavené a suché po celú dobu. Očistič bol predpísaný Visomitinom. Kvapkávam druhý mesiac. Oči prestali byť unavené. Suchosť prešla. Kvapky skutočne pomohli.

natalia. Moja mama bola diagnostikovaná kataraktom súvisiacim s vekom. Povedali, že asi za dva mesiace bude potrebná operácia na výmenu objektívu. Mama sa rozhodla, že sa s touto operáciou neponáhľa a kúpila si kvapky očami Vizomitinu. Piaty mesiac kvapká. Nedávno sa ukázala doktorovi a povedala mu, že operácia nie je potrebná, pretože katarakta sa zmenšila.

Vo všetkých prípadoch užívania Visimitínu došlo k zlepšeniu videnia. Je však užitočné vedieť o kontraindikáciách tejto drogy.

Patria medzi ne:

  • precitlivenosť na zložky lieku,
  • obmedzenia vo veku 18 rokov,
  • tehotenstvo.

Ak počas obdobia laktácie existuje potreba predpisovania, v priebehu liečby sa má upustiť od dojčenia.

Syndróm "suchého oka" je ochorenie spojené s vekom súvisiacim znížením množstva trhlín a zhoršením jeho kvality. Existujúce liečivá na liečbu sú v skutočnosti možnosťami "umelých slz", ktoré si vyžadujú kontinuálny proces instilácie na reprodukciu normálneho počtu slz v oku.

Zásadne odlišný prístup k lieku "Vizomitín". Je to prvý zaregistrovaný antioxidant na svete pri priamom pôsobení na metochondriu. K dnešnému dňu je Vizomitín jediným liekom, ktorý nielen zbavuje symptómy, ale tiež bojuje s príčinami ochorenia.

Pomohol článok článok? Možno to pomôže vašim priateľom! Kliknite na jedno z tlačidiel:

Inovácia v očných kvapkách alebo jedinečný Visimitin

Visomitínové alebo Skulachevove kvapky predstavujú inovatívny vývoj ruských vedcov. Zásadne nový prístup k mechanizmu účinku lieku otvára možnosť pre lekárov a pacientov účinne liečiť širokú škálu ochorení očí.

Ale keďže substancia stále získava dôveru a s ňou popularita, je čas sa bližšie pozrieť na novinku oftalmológie.

Tajomstvo úspechu

Prakticky v každej bunke tela sú mitochondrie - takéto mini elektrárne, ktoré dokážu poskytnúť užitočnú energiu. Vedľajším produktom ich práce sú aktívne formy kyslíka, ktoré vo veľkom počte spôsobujú smrť buniek. Antioxidanty môžu bojovať proti tomuto trendu.

Vývoj účinnej látky riadi Vladimír Petrovič Skulachev, biochemik, doktor vedy. Od roku 2005 sa jeho práce zameriavajú na štúdium mechanizmov biologickej oxidácie a tvorby ochranných ochranných prvkov (zlúčenín, ktoré zvyšujú predpokladanú dĺžku života).

Účinná látka očných kvapiek má pero chemický názov - plastohinonildetsiltrifenilfosfoniya bromid, a preto je obvykle označovaná ako SkQ1. Práve tieto molekuly nesú samotné Skulachevové ióny, ktoré môžu zabrániť smrteľným procesom.

Prvý antioxidant na svete pracujúci na úrovni mitochondrií okamžite ovplyvňuje oči v niekoľkých smeroch:

  • zlepšuje trhanie;
  • podporuje obnovenie epitelu;
  • stimuluje metabolické procesy;
  • zlepšuje kvalitu slzného filmu;
  • chráni bunky pred negatívnymi voľnými radikálmi.

Štúdia účinku "Skulachev ion" na tele pokračuje. Zatiaľ čo sa nič nemôže povedať, existujú však štúdie účinnosti zlúčeniny s makulárnou degeneráciou súvisiacou s vekom, t.j. poruchami v strede sietnice. Táto choroba je hlavnou príčinou straty zraku po 50 rokoch.

Komplexný účinok lieku Visomitin mu umožňuje predpísať syndróm suchého oka, dôsledky intenzívnej počítačovej záťaže a dokonca aj počiatočnú fázu katarakty súvisiacej s vekom. Rozsiahle indikácie pre doterajšie použitie boli testované v klinických štúdiách, ale liekové štúdie pokračujú. Liečivo je predpísané a za prítomnosti bolesti v očiach s pohybom očnej gule (kým nie je príčina určená).

Inovatívny vzorec drogy nemá vo svete žiadny analóg

Zloženie a základ účinku očných kvapiek Brinzoptu sú tu popísané.

Funkcie uvoľnenia

Okrem hlavnej zlúčeniny (jej koncentrácia je 0,155 μg na 1 ml), zloženie kvapiek zahŕňa:

  • benzalkoniumchlorid;
  • Valium;
  • vody na injekciu a iných látok.

Zmes vyzerá ako číra alebo slabo sfarbená kvapalina. Balíček obsahuje pokyny a fľašu s kvapkadlom s objemom 5 ml. Liek môžete uchovávať 2 roky od dátumu uvoľnenia v chladničke (tmavé miesto pri teplote 2-8 stupňov). Po otvorení kvapky je potrebné stráviť mesiac.

Regenerácia tkanív zvnútra

Získajte analógové očné kvapky Broksinak tu.

Špeciálne pokyny

Ako taký, neobvyklé zákazy používania lieku v dôsledku povahy dopadu nie sú. Existujú všeobecné opatrenia a kontraindikácie:

  • Keďže u gravidných a dojčiacich žien neboli vykonané žiadne štúdie, neodporúča sa predpísať liečbu Visomitinom počas tohto obdobia. Ak je potreba liečby kategorická, dojčenie by sa malo zastaviť.
  • Nepokúšajte sa s deťmi experimentovať. Vek do 18 rokov je dôvodom na výber inej liečebnej stratégie.
  • Každá látka je schopná vyvolať individuálnu alergiu a Visomitin nie je výnimkou. V prípade precitlivenosti na zložky kvapiek sa aplikácia preruší.
  • Látka je kompatibilná s inými liekmi. Ale medzi instilácie by mala trvať najmenej 5-10 minút.

Liečba, najmä pri výrazných problémoch sliznice, môže byť sprevádzaná krátkodobým nepríjemným pocitom (pálenie, rezbárstvo). To neznamená alergiu, pretože takýto pocit zmizne po 1-2 týždňoch.

Ako dešifrovat indikátory visometrie, kliknite na odkaz.

V žiadnom prípade by sme nemali zabúdať, že takýto inovatívny spôsob liečby musí dodržiavať kvalifikovaný lekár. Priraďte kvapky, monitorujte dávkovanie a trvanie aplikácie iba odborníkom. Nie bez dôvodov v lekárňach Vizomitin je povolený na lekársky predpis.

Oftagel podporuje rýchle hojenie tkaniva

Závažný príznak vyžadujúci okamžitú pozornosť lekárovi je príčinou zápalu očných viečok.

Nežiaduce reakcie

Predvídanie so 100% pravdepodobnosťou individuálneho účinku lieku na telo nie je možné. Preto nie je vylúčený výskyt alergií, krátkodobé nepohodlie v očiach po instilácii.

Tekutina prakticky nevstupuje do krvného obehu, takže neexistujú žiadne systémové negatívne prejavy. Podobne neexistujú žiadne dôkazy o možnom predávkovaní.

Liek neovplyvňuje schopnosť viesť vozidlo alebo iné potenciálne nebezpečné činnosti. Iba v prípade rozmazaného videnia po instilácii by mal čakať na jeho zotavenie.

Zvlhčovanie 24 hodín denne

Čo je nebezpečné a ako odstrániť edém horných viečok, je podrobne popísané v článku.

Návod na použitie

Kompozícia by mala byť zavedená do spojivkového vaku (priestor medzi spodným viečkom a jablkom). Trvanie liečby závisí od diagnózy a závažnosti ochorenia.

Pre dospelých pacientov je Visomitin v prípade porúch slzot a dráždenia predpísaný trikrát denne s 1-2 kvapkami pre každý orgán. V prítomnosti katarakty je dávkovanie podobné, ale doba aplikácie sa môže zvýšiť na 6 mesiacov. Rozhodnutie pokračovať v liečbe očnými prípravkami má urobiť lekár.

Kontaktné šošovky musia byť pred instiláciou odstránené. Môžete si ich nosiť ďalší deň po intenzívnej terapii.

Pre deti sa neodporúča používanie liekov.

Prirodzená trhavina je určená na ochranu pred pocitom "piesku" a únavy

Rýchlo odstráňte bolesť a zápaly na očných viečkach pomôžu očné kvapky liekovky.

Vizomitínové analógy

Unikátna očná kompozícia nemá rovnakú náhradu účinnej zlúčeniny. Akákoľvek alternatíva, ktorú možno ponúknuť, sa vyberie na základe tradičnejšej liečby diagnózy.

Takže s "suchým okom" a poruchami počítača môžu byť použité ďalšie kvapky: Oftagel, Natural tear, Opt, Vidisik a ďalšie. Konzervatívna liečba katarakty sa vykonáva iba pod dohľadom oftalmológa.

Dôležité informácie o vývoji bakteriálnej infekcie oka - pokyny na používanie očných kvapiek Vigamox.

Cenová kategória

Drogová látka vstúpila na trh pomerne nedávno, ale ruská výroba neumožňuje zvýšiť náklady na vysokú výšku. Analógy poklesov sa môžu týkať obidvoch rozpočtových prostriedkov a presiahnuť cenu lieku Visomitin.

Vizomitínové kvapky ošetrujú starnúce oči

Kapky Visomitin SkQ1 ošetruje staré oko a očné ochorenia súvisiace so starnutím: suché oči, šedý zákal a pod.

Kapky Visomitin SkQ1 obsahujú antioxidant SkQ1, vynájdený skupinou vedcov pod vedením akademika Vladimíra Skulačeva. SkQ visomycín prerušuje starnutie oka. Tiež môžete čítať o tom, čo je Yona Skulacheva (tu).

Ľudské starnutie je biologický program, ktorý je zakódovaný v našom genóme. Pod vplyvom tohto programu, s pribúdajúcim vekom naše mitochondrie (elektrárne vo vnútri buniek v tele), dramaticky rastie syntéze voľných radikálov, ktoré jed telo, poškodzuje naše bunky, DNA a spôsobiť otravu, ktorú nazývame starobe.

Kapky Visomitin SkQ1 je veľmi účinný antioxidant, ktorého účinnosť je tisíckrát alebo viac vyššia ako všetky známe koenzým Q10. Je to jediný antioxidant na svete, ktorý môže preniknúť do vnútra mitochondrie oka - kde sa vytvárajú aktívne formy kyslíka nazývané voľné radikály, ktoré spôsobujú jeho vek (suché oči, katarakta, strata videnia).

Preniká do mitochondrií Kapky Visomitin SkQ1 ničí tieto veľmi radikály.

SkQ - kvôli negatívnemu náboju, je to jediná forma látky dokázaná v štúdiách schopných dostať sa do mitochondrií tela a nosiť antioxidant.

Vizomitínové kvapky sa ošetrujú starnúce oči

Použitie v medicíne: Kapky Vizomitín je najúčinnejší proti syndrómu suchého oka a kataraktu súvisiacemu s vekom.

Vedecká platnosť účinnosti: Dlhodobý vedecký výskum absolútne preukázal schopnosť Yonova Skulacheva spomaliť, zastaviť a zvrátiť starnutie organizmu. Kapky Visomitin úspešný test ľudských dobrovoľníkov v USA v roku 2014.

zdroj: môžete si kúpiť na oficiálnej webovej stránke kliknutím na odkaz.

Ako a koľko používať: Pohromajte do očí 1-2 kvapky 3 krát denne. Dĺžka trvania liečby je od 6 mesiacov do roka. http://skq-project.ru/doc/index.php?ID=46

Drahý čitateľ. Ak zistíte, že materiál tohto blogu je užitočný a chcete, aby boli tieto informácie k dispozícii všetkým, môžete pomôcť pri propagácii blogu a poskytnúť mu len pár minút času. Postupujte podľa tohto odkazu.

Pridať komentár Zrušiť odpoveď

Budeme Vám vďační, ak po prečítaní článku opustíte vaše pripomienky. Váš názor je veľmi dôležitý, aby bol materiál blogu viac informatívny, pochopiteľný a zaujímavý.

52 pripomienok k "Vizomitinovým kvapkám liečiť starnutie oka"

Normálny aloe - prírodný antioxidant sa nepokúšal?
Áno, v každej rastline plnej antioxidantov!

Ha-ha! Áno po dobu 6-8 mesiacov liečby oslík bude mať nové uši. To je telo
určite sa s týmto problémom už tak dlho vyrovná.
Stručne povedané, ak je účinok čakať po 6 mesiacoch liečby,
potom to nie je prostriedok. Toto je podvádzanie! Po 6 mesiacoch sa bunky aktualizujú a všetko prebehne!

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Yuri. Osobne nepodporujem Ykon Skulachev. Videl som výskum na yonách, ktoré boli zmanipulované.

Ak ste nepodporujú ióny Skulachev Prečo publikovať informácie o nich na prostriedku? Umiestnením také Pablik zadať svojich čitateľov na scestie, myslíme si, že môžete ponúknuť k pozornosti nové a vzrušujúce produkt, ale nakoniec sa ukáže, že ste to nepodporujú smer... nezmysel!

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Tento článok som vložil do sekcie, ktorá nie je aktuálna. Ak bude web Yandex úplne odstránený, stránka sa zníži vo výsledkoch vyhľadávania a stane sa propagáciou

A ako viete, že článok nie je relevantný? Išiel som k nej z aktuálneho textu a nenaznačoval nič, čo nie je aktuálne. Len z komentárov sa môžete dozvedieť.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Zadajte ponuku irelevantné a tam uvidíte všetky nepodstatné články

Veľmi podobne ako nádeje na H prepustenie kvapky Skulachev, ale bohužiaľ, ja odkvapkať po dobu asi rok.. nie sú k dispozícii žiadne výsledky vôbec,, 5 ml. FOR 650 RUBLE JUST GATHERING....

Kvapky fungujú. Skontroloval som sa. Šedý zákal telo samo o sebe nemôže vyrovnať po dobu 6-8 mesiacov, a to iba posilniť jej vek je prirodzený proces starnutia, a kvapky do práce na bunkovej úrovni, všetky antioxidanty a brzdí jej rozvoj, ale pri pravidelnom užívaní môže a odstrániť tento problém, Iba ak začnete užívať ich.

Prečo je tento článok v archíve? Čo je v ňom zastarané?

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Hovorí, že Yona Skulacheva zabraňuje procesu starnutia. A to nie je tak. Áno. Pomáhajú pri liečbe starnutia očí. Ale snáď oči a koža sú jediné orgány, kde starnutie zrýchľuje v dôsledku nadmernej akumulácie voľných radikálov. Pre celý organizmus to tak nie je. A skôr naopak.

Musím povedať, Št vizomtin že to, čo ma zachránil od počiatočného štádia katarakty a keby nebol mi poradil s lekárom, mohol by som asi ísť bez vízie, a to aj bez očí vôbec.

Dobrý deň, ospravedlňujem sa, či veľa chýb, som bulharský.. Takže mám šedý zákal, všetci lekári skalpelya povedať, a čítam a čítam na internete, pretože myslím, že všetci UTB desivé. Takto som našiel článok (a samotnú stránku, vďaka, tretí deň, ktorý som už čítal). Pred rokom sme našli cukrovku 2, ale myslím, že má dlhý čas. Zaujímalo by ma, doktormi celej rady dal, a nikto nehovorí o vitamíny - no diabetny lekár alebo oftamolog (žijem v Španielsku, čo je medzinárodná vodičovi pracujúci).

Moja otázka znie - je tam nejaký názor CAN-C.NET týka katarakta kvapky, Babizhaev hovoril, že ranným Herd darčeky ako je to možné, a takmer žiadny z pacientov nenašiel v sieti... Už som objednal, budem sa snažiť, ale stále zaujímavé pre mňa pohľad obetí. Za niekoľko mesiacov budem zdieľať informácie.

A ďalšia otázka, pretože som si prečítala, že nie je žiadny smysla, ktorý by vzal vitamíny dohromady kvôli nezlučiteľnosti, je tam niekde stôl niekoho, s kým môžete byť spolu a kto nie? Nuž, dávkovanie na každom mieste je iné.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Jura. Dobrý večer.
Najjednoduchšie je nahradiť šošovku oka kataraktom. Môžete si vyskúšať kvapku vizomitínu. Neviem nič o kvapkách CAN-C.NET.
Nekompatibilita vitamínov sa nachádza tu.
http://nestarenie.ru/vitaminy-i-mikroelementy.html

Veľmi vám ďakujem, tablet je veľmi užitočný. O CAN-C raskazhu aj za 3-4 mesiace, začínam užívať vitamíny a robím masáže a cvičenia.
Cvičenie eti nájdené v nete, mladý ukrajinský zdieľaný opyt, od 6 dioptrov na nulu prišiel. Na to alebo on, ako hovorí štipľavosť kvôli antibiotikám, sa ukázalo... Ja ešte neviem výsledok, ale logika je. Myjsziho oči sú individuálne, ale všetko ostatné sa časom oslabuje, ak ich nepoužíva. Som ako prof. vodič vozidla vie, že všetci starí vodiči majú mínus a ako komp. Viem, že všetci intelektuáli sú prínosom. Toest je nejaký druh adaptácie na obk. stredný.

Môj priateľ mi predpísal Visomitin so syndrómom suchého oka, o pár dní neskôr to bolo úľavou.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Sergey. Môj názor na vitamíny Vitrum. Ak je nedostatok vitamínov, čo je zriedkavé u osoby, ktorá normálne živí, sú oprávnené. V iných prípadoch si to nemyslím.

Vitajte! Ak niekto vie, či je možné kvapkať do očí visomycínu, bez odobratia šošoviek (popoludní), p-stať, odpovedať. Koniec koncov, na liečbu skorých. v štádiu šedého zákalu, ako to chápem, musíte kvapkať trikrát denne.

Vitajte! Ak niekto pomohol pri liečbe včasnej fázy instilácie šedého zákalu 2 krát denne, povedzte mi to. Na to, aby som odkvapkával cez šošovky počas dňa, sa to neodváži robiť a je prakticky nemožné vzlietnuť a nasadiť šošovky v práci.

Yura, kvapkáš kvapky 2 alebo 3 krát denne?

Kúpil som si tieto Vizomitínové kvapky a nechcem ich používať, pretože po prvé veľmi ťažko popália z očí a za necelých päť hodín je to veľmi nepríjemné! A efekt, ktorý som si nevšimol absolútne...

Dnes som v rádiu počul kus vysielania o kvapkách Vizomitinu. Naozaj chcem veriť. Prosím, prosím, či je účinnosť aplikácie kvapiek na makulodistrofii?
Ďakujem vám.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Dobrý deň, som mal operáciu na očné makuly prasknutie (sietnice) po Vizomitin vymenúva na šesť mesiacov, som odkvapkať po dobu 3 mesiacov, vizuálne efekty a necíti zlepšenie tozhe.Dazhe začal pochybovať, či pokračovať alebo nie kvapkať? Droga nie je lacná, možno skúsiť potom iný? Radí... doktor.Konsultatsiya problematichna.nuzhno pre nás odísť do iného gorod..Spasibo...

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Alfie. Bohužiaľ som nikdy neprijal ruptúru sietnice.

Nie je si istý, či liek by mali byť prijaté v každom veku pre prevenciu starnutia očí. za záujem začala kvapkať kvapky nedávno (ako prekvapkať samozrejme), ale ja som 31 a priamy dôkaz pre to. Po 2-3 týždňoch prijatia sa vyskytlo určité rozmazané videnie. po ukončení príjmu po nejakom čase uplynulo alebo sa uskutočnilo. nežiaducich účinkov, ktoré sú popísané, a pretože neviem, takže to vyzeralo, (možno to je - dôsledkom nadbytku antioxidantov v tele, alebo čokoľvek iné, pretože pri množstve liekov anti-vek), ale pokračujte v užívaní lieku Ďalej - ešte menej, než špecifikované kurzy - pravdepodobne nebudem. pretože okrem Vizomitina, sa už vykonáva množstvo antioxidantov per os (aj keď by mohli byť, a nie sú tak aktívne priamo do oka).

Vitajte! A ak sa oči neobťažujú, t. neexistuje syndróm suchých očí a katarakty súvisiace s vekom, ale za 48 rokov chcem urobiť niečo, aby som zabránil starnutiu očí, čo mám robiť? Budem vďačný za odpoveď.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Prešiel pseudovedomou. Najprv sa vedecká komunita odmieta programová teória starnutia. Z DiGrey do Moskalev.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Nezáleží na tom, že je zamietnuté. Moskalov a di Gray sú rovnakí vedci ako Kublačevi. Napriek tomu tiež nepodporujem teóriu programovaného starnutia. Vizomitín je však dokázaný v klinických štúdiách na liečbu syndrómu suchého oka. To nemá nič spoločné so starnutím - je to len liek na liečbu syndrómu suchého oka.

Neustále pocit suchých očí, piesok v očiach.
Po týždni aplikácie kvapiek príznaky zmizli a viac (už niekoľko mesiacov) sa nezobrazuje.

Vážení! Môžu existovať čo najviac názorov, najprv je dôležité, aby názory tých, ktorí užívali tento liek, sú dôležité, a potom droga pomáha, alebo je to podvod. Ja nevylučujem, tak, že vedci boli schopní urobiť prielom v oblasti farmakológie, ale v povahe veľa antioxidantov, ale nie sú efektívne, alebo je vyjadrená nevýznamne slabá, že je potrebné vziať za tie roky, čo by to mať žiadny vplyv. Ale také výrazy: "Ako je to otázka sa bude konať v pravý čas" - prepáčte mi jednoducho nie je vážne, hnačka sám o sebe môže prebiehať, a to je diskutabilné. V staršom veku, keď osoba 60 rokov sama o sebe neprechádza nič, ale strieda sa, ako sa snehová guľa na staré rany spoja s novým atď.

Pracujem ako programátor. Keď boli problémy so suchými očami, začal používať vizomitín. Niekde v mesiaci aplikácie sa situácia s očami výrazne zlepšila. A teraz dva roky používam tieto kvapky. Všimol som si, že ak si dlhú pauzu v aplikácii, situácia sa do sucha a únavy očí zhoršuje znovu, aj keď pomaly, takže v poslednej dobe som im platí neustále, 2x denne (ráno a večer na 2. poklese). Zhrnúť. Kapky pracujú jednoznačne a veľmi dobre, ktokoľvek tu nepovedal nič. Aspoň 2 z mojich problémov som sa rozhodol - je to suchosť a očná únavnosť. O všetkom, čo je uvedené v poznámke k príprave typu katarakty a tak ďalej. Nemôžem povedať nič. A ešte viac kvapiek visomitínu nezlepšuje zrak. Na mňa krátkozrakosť priemerného stupňa.
Počas 2 rokov používania sa moja vízia nezlepšila a nezhoršila sa.

P / S Pridám ešte jednu krátku poznámku. Teraz je v lete a ak je to jasný slnečný deň, zdá sa mi, že moje oči sa lepšie znášajú priamym slnečným žiarením, t. menej mrkanie na jasný slnečný deň.

Kapal Visomitin 6 mesiacov od predpísaného šedého zákalu, nevšimol som si výsledok, nenašiel som žiadne zmeny v vyšetrení.

Plne potvrdzujem to, čo bolo povedané skôr.

Je to smiešne čítať. Pozrel som sa na internet, čítal som a ponáhľal sa do vyhľadávania. Prekvapivo našiel v našom meste. Okamžite si kúpil 3 flakonchiki na 560 rub Ešte v drogériu povedal alebo povedal, že to ma odviedol, pretože. zriedka sa to stane. Všetko takto navrhnuté: v taške s kvapkami vložte fľašu z mrazenej vody z chladničky... Začala kvapkať so svojím manželom. Mám kataraktu a je to na profylaxiu. Nikto z nás sa nedostal. Nepamätám si všetko, ale svrbenie sa objavilo. Niečo nikto nepísal, že porazil kataraktu. A suché oči - kúpiť deficit za 36 rubľov a budete spokojní! Ako bolo škoda hodiť!

Skúsil som "kvapky Skulachev", necítil som žiadne zvláštne zlepšenia vo videní. Nie lepšie ako obyčajné očné kvapky! Samozrejme, akademik sa môže zdať, že zavedenie antioxidantov do mitochondrií nemôže mať nádherný akcie len preto, že vyplýva z teórie, ale autori vynálezov majú tendenciu preceňovať svoje schopnosti. Všetky teórie sú nedokonalé a iba skúsenosť dokáže niečo dokázať. Ale skúsenosti sú obmedzené - niekto bude mať vplyv, niekto nebude. Skulachev pretože sa vyvinul jeho "ióny Skulachev" nielen na liečbu oka - zamával boj proti starnutiu všeobecne... Do tej doby, boj proti voľným radikálom je len jedným zo spôsobov, ako predĺžiť život. A nie je najúčinnejší - posadnutý rovnakú myšlienku nadšencov z Vysokej školy chemicko-fyzikálne, Akadémie vied ZSSR vzal BHT vo veľkých dávkach, ale nič z tohto podniku nepracoval (konieckoncov laboratórium kvantitatívne gerontológii uzavretý), a nemohlo stať, pretože človek nie je polymér, ktorý by mal byť chránený pred tepelnou oxidačnou deštrukciou pod vplyvom kyslíka! Je veľmi bláznivé pristupovať k veľmi zložitému objektu ako veľmi jednoduché... Toto je vhodné len v prvej aproximácii a je typické pre začiatočníkov a amatérov.

To isté platí pre experimenty na myšiach, u ľudí sa nezmizne.

Z syndrómu suchého oka, ako aj zo slzenia, ktorý sa prejavuje vo veternom počasí, som veľmi pomohol olejom z rakytníka. A začalo to za to, ale ako zdroj prírodných vitamínov a a e. Po 2 mesiacoch denného príjmu 10 kapsúl denne, zrazu si všimol, že na ulici oči už nie sú napojené! Potom v nejakom článku som náhodou čítal, že olej pomáha

Piť taurín, ktorého prospech je preukázaný, a prečo nepoužívame kvapky suchého oka Taurínu vyrobené na základe tohto taurínu? Ja a všetci moji priatelia ich používam od chvíle, keď sa objavia v lekárňach. Všetci sú veľmi šťastní. Od začiatku aplikácie sa vízia nezhoršila a oči sa pri práci s tabletom takmer unavujú a zvykli sa unaviť z menšej záťaže.

Moja krátkozrakosť je -11. Veľa vecí kapela, väčšinou indická Ujala, atď. Bez toho, aby sme hovorili o našich zdravotných predajniach. Účinok O. Katarakty naozaj. Môj názor je hlboko v mojej hlave, ale ako to prísť na to? Od lekárov nie je žiadna pomoc, ak len okuliare môžu byť silnejšie na výber, ale bez liečby. Pew Ogovit, luteín idr. Povedzte niekomu a niečomu.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Najdôležitejšou vecou je gymnastika pre oči. A koľko máš rokov? Možno nie je neskoro na to, aby ste urobili operáciu a vyriešili problém

Dmitry, ahoj. Bol som 65. Včera večer v réžii lekárom pil atorvastatín 10 mg / deň tretieho píly / Aj po 50 minútach klesla víziu, svetlo sa stalo troitsya do očí, silná bolesť v hlave, som nespal až 4 noci, potom sa opil kovalola. Na sanitku bolo povedané sto nemôže pomôcť. Teraz sa nič nezmenilo s očami, všetko sa pohybuje. A všetky hlasy sú hlučné. Som v slzách a šokovaný. Takže teraz je stále nižšia ako -11. Som v slzách a šokovaný. V pondelok som sa prihlásil k okom a terapeutovi, ktorý vymenoval Atorvastatín.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Light. V klinických skúškach s takými vlastnosťami atorvastatínu som sa nesplnil. Je možné, že máte náhodu. Najmä preto, že ste už zrušili. Ak vaša krv nie je príliš tekutá, môžete sa pokúsiť vypiť piracetam 3 mg denne. Zlepšuje plynulosť bunkových membrán a zlepšuje zásobovanie mozgu. Možno je to váš dôvod. Ale nie som doktor a nemám právo vás menovať. Preto je to moja rada na vlastnú hrozbu a riziko. Pre informáciu, piracetam (ak nie je zlyhanie obličiek) je jednou z najbezpečnejších látok, ktoré syntetizoval človek.

Dmitrij, zajtra idem do oka a terapeuta. Čo hovoria. Ale určite vám dôverujem viac. piracetam,
pravdepodobne ma bude vzrušovať. Už som to neurobil. Urobil som kurz mexidolu a kortexínu. Saw Phenibut a Corvalol, Concorus prestal bronchospazmus od neho, Indapamid tiež vzlietol. Opustila Ramipril a Raunatin. Ale niekedy budete musieť dohnať carinfar alebo moxonidín. Kapota nefunguje. Problémy s PA, menopauzou, VSD, cerebrálnou ischémiou, cerebrálnou arteriosklerózou, cystom všetky vlasy. Potrebujem nejako liečiť nervy, aj keď nie som nervózny, ale akoby na vzostupe, veľmi rozrušený. Som už zmätený vo všetkom. A ja neviem. Cukor je normálny, cholesterol je 6,3. Kúpil si alebo kúpil MK7 a s čo piť? Atorvastatín nebudem.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Zaoberám sa bojom proti starnutiu. Túto otázku je potrebné vyriešiť so svojím lekárom

Dmitrij, dostal CT snímku hlavy. Cysty na mozočku 12x11x14. Záver Mierne rozšírenie subarachnoidálnej cerebrospinálnej tekutiny. Retrocerebulárna arachnoidná cysta. Lokality patologickej hustoty z substancie mozgu v podmienkach natívnej štúdie neboli odhalené. Očný lekár povedal alebo povedal pri príležitosti trofeje v názore na to, čo je neurotické a nasmerovali neurológov. Čaká sa na nahrávanie. A na vrchole hlavy bolesť a červy kousnu a kvapkajú. Ako to môžem povedať? Tablety užívam Raunatin 1 ráno a večer Ramipril 5 mg. Ráno je tlak 100/70 pulz 75, večer v norme a ak pridám Moxonidín alebo Corinfar, ale pulzujem popoludní 85, v noci 75. Je to nebezpečné? A veľká nervozita je duševná. Boli sme poslaní do oka Fedorovská 11. januára. Pomôžte mi, prosím, radu.

Len vám môže odporučiť lekár. Môžem zdieľať iba údaje z výskumu

Zaoberám sa bojom proti starnutiu. Túto otázku je potrebné vyriešiť so svojím lekárom

Tak tie kvapky fungujú?

Mám 70 rokov. Myopia (-6). Zaviedli progresívnu kataraktu. Začal som kopať kvapky visomitínu v roku 2014 (môj kolega čítal v práci v LAD). Asi mesiac kopím dvakrát denne, mesiac 3 nie je. Katarakta sa zmenšila, zorné pole sa rozjasnilo. Pracujem veľa s počítačom (robím výkresy v autocade-CD). Vďaka visomithin presnejšie svojim vývojárom. Lekári sú len zriedka vyšetrení, aspoň očný lekár pred 2 rokmi. Mám aj retinálnu dystrofiu ("dlažobný kameň").

Pridať komentár Zrušiť odpoveď

Budeme Vám vďační, ak po prečítaní článku opustíte vaše pripomienky. Váš názor je veľmi dôležitý, aby bol materiál blogu viac informatívny, pochopiteľný a zaujímavý.

Obsah

Prihlásiť sa na odber správ

Chcem získať šancu skutočne vidieť svet budúcnosti s vlastnými očami? Ak áno, potom musíte žiť dlho a výrazne spomaliť starnutie vášho tela. Za týmto účelom ponúkame účasť na programe "Non-aging".

Pomocník pre blog

Aby mohol blog existovať, musíte zaplatiť za názov domény, hosting, propagáciu. Ak máte záujem pomôcť s platbou za hosťovanie, názov domény, potom môžete preniesť dary na účet Ja som index. Peniaze: 410012847316235 a nahláste to poštou. Zistite, ako môžete pomôcť rozvíjať blog.

Kniha "Diagnóza starnutia"

Drahí čitatelia! Chcem vám predstaviť bezplatnú knihu s Michailom Batinom "Diagnóza starnutia". Toto je prvá vedecká a praktická kniha na túto tému, napísaná v ruštine. Dôkazy sú dôkladne rozobrané, s odkazmi na štúdie. Kniha obsahuje veľa obrázkov a grafov. Je určený na praktické používanie na predĺženie životnosti.

Kniha o dlhovekosti

Drahí čitatelia! Chcem vám predstaviť knihu jedného z vedúcich vedcov v Rusku a vo svete vedcov v oblasti boja proti starnutiu "Črevo dlhej pečene. 7 princípov stravovania, ktoré spomaľujú starnutie »

EKG srdca doma

Účel tohto blogu

  • Všetko to začalo v roku 2005, keď vedci všimli, že jeden z druhov cicavcov nikdy nefunguje veku - to bol "nahý výkop".
  • Do roku 2005 ľudia jednoducho nehľadali takéto zvieratá. Od detstva sa každý z nás zvykol na myšlienku, že všetky živé bytosti na tomto svete očakávajú vek a smrť. Po mnoho rokov sme boli starnutia normu a nevšimol si, že veľa zvierat, ktoré nie sú funkčne zostarnú okolo žije, majú vysokú životnosť a umierajú funkčne mladší: rypoš lysý, netopier, veľryba grónska, krokodíl, slon, korytnačka slonia, žralok, kapra a morský vlk, hydra, morský ježko, polárna mexická islandčina, mnoho druhov vtákov.
  • Po roku 2005 mnohí gerontológovia verili v možnosť zastaviť proces funkčného starnutia osoby, radikálne zvýšiť očakávanú dĺžku života.